Wie ben ik?

Diëtist Amsterdam Myrthe Rebattu Amstelveen

Mijn naam is Myrthe Rooijendijk-Rebattu. In 2008 heb ik de HBO Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als diëtist in verschillende organisaties en bedrijven. Ik heb in die 12 jaar veel cliënten begeleid en daarmee veel ervaring opgedaan. Met deze ervaring heb ik de kennis en kunde in huis om begeleiding op maat te bieden.

Diëtist Karate WAKO Myrthe Rebattu Amstelveen Amsterdam

In mei 2017 ben ik afgestudeerd als Sportdiëtist. Ik ben zelf een fanatieke sporter en heb op het hoogste niveau wedstrijden gedraaid als point-fighter (semi-contact kickboksen).

Ik herken daardoor de winnaarsmentaliteit van (top)sporters en begrijp wat er voor nodig is om optimaal te presteren. Alle sporters, recreanten en topsporters, hebben veel baat bij een geoptimaliseerde en gepersonaliseerde voeding.

Ik heb een passie voor lekker koken en eten. Ik probeer als diëtist dan ook altijd de voedingsadviezen leuk en lekker te houden. Of je nou bij mij komt om af te vallen, aan te komen of omdat je gezondheid achteruit loopt, we willen allemaal dat eten geen straf wordt. 

Uiteindelijk doe ik dit werk om mensen te helpen. Als diëtist kan ik jou vertellen wat je moet doen om je doel te bereiken. Niet belerend maar motiverend en constructief! Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar mijn cliënten. Soms spelen er een hoop andere dingen in het leven die ten grondslag liggen aan hetgeen waarvoor ze bij mij komen. Ik ben dan ook de ' stok achter de deur' en bied een 'luisterend oor.'
Samen gaan we uitdagingen aan en zullen we de gewenste doelen bereiken!