top of page
gezonde Lunch

Wie zijn wij?

Branding PREPTIC - Laura Kroeze Fotografie -112 (2).jpg

Mijn naam is Myrthe Rooijendijk-Rebattu. Eigenaresse van de praktijk. In 2008 heb ik de HBO Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als diëtist in verschillende organisaties en bedrijven. Ik heb in die 13 jaar veel cliënten begeleid en daarmee veel ervaring opgedaan. Met deze ervaring heb ik de kennis en kunde in huis om begeleiding op maat te bieden.

Diëtist Karate WAKO Myrthe Rebattu Amstelveen Amsterdam

In mei 2017 ben ik afgestudeerd als Sportdiëtist. Ik ben zelf een fanatieke sporter en heb op het hoogste niveau wedstrijden gedraaid als point-fighter (semi-contact kickboksen).

Ik herken daardoor de winnaarsmentaliteit van (top)sporters en begrijp wat er voor nodig is om optimaal te presteren. Alle sporters, recreanten en topsporters, hebben veel baat bij een geoptimaliseerde en gepersonaliseerde voeding.

Ik heb een passie voor lekker koken en eten. Ik probeer als diëtist dan ook altijd de voedingsadviezen leuk en lekker te houden. Of je nou bij mij komt om af te vallen, aan te komen of omdat je gezondheid achteruit loopt, we willen allemaal dat eten geen straf wordt. 

Uiteindelijk doe ik dit werk om mensen te helpen. Als diëtist kan ik jou vertellen wat je moet doen om je doel te bereiken. Niet belerend maar motiverend en constructief! Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar mijn cliënten. Soms spelen er een hoop andere dingen in het leven die ten grondslag liggen aan hetgeen waarvoor ze bij mij komen. Ik ben dan ook de ' stok achter de deur' en bied een 'luisterend oor.'
Samen gaan we uitdagingen aan en zullen we de gewenste doelen bereiken!

A0FD4571-9D78-47C0-B241-7BC4434E3B46.JPG

Mijn naam is Marisa Beliën en ben diëtist sinds juli 2021. Na de afronding HBO Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik gelijk mijn kennis in de praktijk gaan toepassen. Ik ben bij Myrthe aan de slag gegaan, waar ik ook mijn afstudeerstage heb voltooid. Inmiddels ben ik sinds juli 2022 ook afgestudeerd als Sportdiëtist. Ik werk dan ook graag met sporters! 

IMG_1144.jpg

Mijn doel is mensen gezonder en lekkerder in hun vel te laten zitten door een gezonde relatie met voeding te hebben. Zelf heb ik een aantal jaar een eetstoornis gehad en weet als geen ander hoe belangrijk het is om weer een gezonde relatie met voeding te krijgen. 

Tegenwoordig leven we in een tijd van social media en internet waar ons veelal wijs wordt gemaakt over voeding en het ideaal beeld. Graag kijk ik met jou naar een mooi realistisch doel wat past bij jou!

Naast diëtist ben ik ook Personal Trainer en ben altijd veel met sport bezig geweest. Turnen, atletiek, zwemmen en de laatste jaren vooral fanatiek krachttraining. Wil je goed kunnen presteren bij sport dan speelt je voeding een grote rol. Ik ga januari 2022 beginnen met de opleiding Sportdiëtetiek.

Uiteindelijk ligt mijn passie vooral bij het mensen blij, gelukkig en weer zelfverzekerd maken door middel van lekker in je vel te zitten in combinatie met voeding. Ik als diëtist zou jou daar graag bij willen helpen met behulp van specifieke kennis en ook met mijn persoonlijke ervaring. 

gezonde Lunch
bottom of page